Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Εκλογή συναδέλφου της Πρότασης Προοπτικής στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών

Πολύ καλό αποτέλεσμα για την Πρόταση Προοπτικής, στην ψηφοφορία για την εφορευτική επιτροπή των εκλογών του ΣΥΕΤΕ (11-16 Νοέμβρη). Ο συνάδελφος Βάλλιος Δημήτρης έλαβε 77 ψήφους, ποσοστό 11% και εκλέχτηκε στους 5 της εφορευτικής επιτροπής. 

Το ψηφοδέλτιό μας ήρθε 3ο σε ψήφους, μετά τη ΔΗΣΥΕ και τη ΔΑΚΕ και εξέλεξε για 1η φορά εκπρόσωπο στην εφορευτική επιτροπή. Οι υπόλοιποι είναι 3 από ΔΗΣΥΕ και 1 από ΔΑΚΕ. 

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι αυξάνεται το ρεύμα αμφισβήτησης στους συναδέλφους, που ζητούν έναν αγωνιστικό Σύλλογο και θέλουν να διεκδικήσουμε να βελτιωθούν οι όροι εργασίας μας σε όλα τα επίπεδα εργασιακά και κοινωνικά. Θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών του ΣΥΕΤΕ στις 11-16 Νοέμβρη με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία.

Όσον αφορά τον διοικητικό κι οικονομικό απολογισμό του ΣΥΕΤΕ, υπερψηφίστηκε με ποσοστό 70%, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς.

Έτσι, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι μόνο με τη δράση και κινητοποίηση των συναδέλφων μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε νίκες για μας.

Το αποτέλεσμα για την εφορευτική συνολικά ήταν:

Ψηφίσαντες 695

ΔΗΣΥΕ 359 (3)

ΔΑΚΕ 98  (1)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 77 (1)

ΜΠΡΟΣΤΑ 58

ΕΝΙΑΙΑ 57

ΔΑΣ 29

ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ 17

Δεν υπάρχουν σχόλια: