Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ομόφωνη απόφαση κατ/τος Θυμαρακίων



                                                                                                              25/06/2019

Συνάδελφοι,
Στην εκπνοή του τριμήνου για τη μετενέργεια της υπογραφής της επιχειρησιακής σύμβασης, οι διαπραγματεύσεις του Συλλόγου με την Διοίκηση της Τράπεζας αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, ότι οι εργαζόμενοι καλούμαστε να πληρώσουμε τη νύφη και μάλιστα πολύ ακριβά. Στο βωμό της επιχειρησιακής, η Τράπεζα μας καλεί να δεχτούμε αλλαγές στον Κανονισμό Εργασίας οι οποίες καταπατούν δικαιώματα που έχουν κερδηθεί με κόπο και αγώνες ετών. Η Σύγχρονη, Ευέλικτη και Μετασχηματισμένη ΕΤΕ μας καλεί να υπογράψουμε μόνοι μας την καταδίκη των εργασιακών μας δικαιωμάτων. 
Ζητά:
-ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ
-ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
-ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Με την επιτυχημένη απεργία της 14/06/2019, οι εργαζόμενοι της ΕΤΕ έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα όχι μόνο στην Τράπεζα αλλά και στους εκπροσώπους των εργαζομένων της.
-Διεκδικούμε υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με αυξήσεις, εξασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και ρήτρα προστασία της εργασίας.
-Ενημερώνουμε το ΔΣ του Συλλόγου ότι ΔΕΝ το εξουσιοδοτούμε να μπει σε διάλογο αλλαγής του Κανονισμού Εργασίας

Καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους να προβούν σε αντίστοιχες δηλώσεις. Άλλωστε… «ο Σύλλογός μας, η Δύναμή μας» σωστά; Και η δύναμη του Συλλόγου είναι τα μέλη του.

ΕΤΕ ΘΥΜΑΡΑΚΙΩΝ (125)

Δεν υπάρχουν σχόλια: