Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Απόφαση ΓΣ κατ/τος Σκιάθου



ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ (492)
                                                                                          24 Ιούνη 2019
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση για την υπογραφή της επιχειρησιακής σύμβασης επιβεβαιώνει αυτό που καιρό τώρα φωνάζουμε: καμία εμπιστοσύνη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν την ευθύνη για το καθυστερημένο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων, αλλά και για την έκβαση που αυτές φαίνεται ότι θα έχουν. Διαφωνούμε ριζικά με τη λογική του «μικρότερου κακού», να υπογράψουμε δηλαδή μια επιχειρησιακή σύμβαση με οποιοδήποτε κόστος. Διεκδικούμε ό,τι μας αξίζει! 
Καλούμε τον ΣΥΕΤΕ να κλιμακώσει τον αγώνα που ξεκίνησε με την επιτυχημένη απεργία της 14 Ιούνη και να πάρει απόφαση για στάση εργασίας την ώρα της διαπραγμάτευσης αύριο Τρίτη 25/6/2019.
Καλούμε τους συναδέλφους να παρευρεθούν στο ΔΣ του ΣΥΕΤΕ την Τετάρτη 24/6/2019, για να δηλώσουμε ξεκάθαρα την αντίθεσή μας στα σχέδια της Τράπεζας, για να εξασφαλίσουμε ότι ο ΣΥΕΤΕ θα υπερασπιστεί πραγματικά τα δικαιώματά μας.
Καλούμε τους συναδέλφους στα καταστήματα και τις διευθύνσεις της διοίκησης να συζητήσουν, να κάνουν Γενικές Συνελεύσεις, να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις για καμία απεμπόληση κεκτημένων δικαιωμάτων, αλλά ακόμα και για διεύρυνσή τους,  για καμία αλλαγή άρθρων των κανονισμών εργασίας σε βάρος των εργαζομένων, για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης που να καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών μας, για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Καλούμε και τα άλλα Καταστήματα και Νομαρχ. Παραρτήματα να πάρουν παρόμοιες αποφάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: