Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Συνέλευση Κατ/τος Ιλίου



Συνέλευση Καταστήματος Ιλίου (079)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας και την αντίθεσή μας όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για την υπογραφή της επιχειρησιακής μας σύμβασης.
Σε συνέχεια των συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά (όπως την έλλειψη προσωπικού, την εργοδοτική τρομοκρατία για την επίτευξη της στοχοθεσίας, την επίθεση σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα (π.χ. ΛΕΠΕΤΕ), τις εθελούσιες, την εντατικοποίηση, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης), η Τράπεζα θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμα επίθεση στα δικαιώματά μας, την τροποποίηση άρθρων του Κανονισμού εργασίας που καθορίζουν μισθολογικούς και εργασιακούς όρους (π.χ. σύνδεση μισθού-παραγωγικότητας, πολιτική προαγωγών κ.α.).
Η ηγεσία του ΣΥΕΤΕ, η οποία φέρει την κύρια ευθύνη για το καθυστερημένο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων, την αδράνεια και την υποχώρηση της αγωνιστικότητας των συναδέλφων, βιάστηκε να μας καθησυχάσει ότι θα υπογραφεί επιχειρησιακή σύμβαση, «ξεχνώντας» να αναφέρει τι έχει ειπωθεί στις συναντήσεις με τη Διοίκηση της Τράπεζας η οποία θέτει ως όρο την αλλαγή του Κανονισμού.
Διεκδικούμε να μη γίνει καμία αλλαγή άρθρων του κανονισμού εργασίας σε βάρος των εργαζομένων, να υπογραφεί επιχειρησιακή σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς μας, που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στην ΕΤΕ.
Συνηγορούμε και συνυπογράφουμε τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των υπολοίπων Καταστημάτων.
Καλούμε τους συναδέλφους να παρευρεθούν στο ΔΣ του ΣΥΕΤΕ την Τετάρτη 26/6/2019 και ζητούμε τη Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΕΤΕ.
Οι συνάδελφοι από το Κατάστημα Ιλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: